Got Balls – Kahvakuulailu 

Olemme jyväskyläläinen yksityinen kahvakuulakursseja tarjoava yritys. Kahvakuulakurssimme järjestetään Jyväskylässä: talvisin Kuokkalan Graniitissa ja kesäisin ulkona Lutakossa. Tarjoamme myös yrityksille, kaveriporukoille ja seuroille omia kursseja!

Sinun ei tarvitse sitoutua vuodeksi tai kuukausiksi. Kurssimme kestävät kuusi viikkoa ja voit valita tuletko kurssin ajaksi kanssamme treenaamaan vai haluatko sarjakortin, jolla käyt aina kun se sinulle parhaiten sopii! 


sopiiko kahvakuulailu minulle?

Kahvakuulailu on niin sohvaperunoille kuin urheilun ammattilaisille sopiva liikuntamuoto! Laji tarjoaa tehokkaan treenin ja vie vain vähän aikaasi. 

Helppoudestaan huolimatta kahvakuulailu on monipuolista sillä uusia liikkeitä on loputtomasti. Kahvakuulailun avulla voit polttaa kaloreita sekä treenata ja kiinteyttää koko kehoasi. Lihasmassan kasvattaminen voi olla vaikeaa omin päin, mutta me autamme sinua pääsemään tavoitteisiin. Takaamme kuntosi kohoamisen ja hyvän meiningin!

Kahvakuula on erittäin monimuotoinen harjoitusväline, jonka avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuulan hallinta vaatii kuitenkin hyvää tekniikkaa ja varsinkin aluksi ammattilaisen avustusta, sillä väärin käytettynä kuula saattaa olla jopa tietyille kehon paikoille vaarallinen. Ammattitaitoiset ohjaajamme avustavat sinua treenamisessa niin, että saat harjoittelusta irti kaiken mahdollisen hyödyn.