KAHVAKUULAKURSSIT

Seuraavat kahvakuulakurssit

MA 2.9.-7.10.19 klo 17.00-18.00 ja TO 5.9.-10.10.19 klo 20.00-21.00

Molemmat kurssit tuttuun tapaan Kuokkalan Graniitissa

Maanantaisin alkava kahvakuulakurssi on laatuaan 2.0 eli keskittyy entistä enemmän tehokkaaseen treenaamiseen. Vähemmän teknistä pilkun viilausta ja enemmän hikistä tekemistä! Turvallisuus edellä edelleen mennään, mutta nostetaan tehoja! Tämä kurssi sopii siis mainiosti jo enemmänkin kahvakuulailleille.

Torstain kahvakuulakurssi on "alkeiskurssi" joka keskittyy enemmän kahvakuulaliikkeiden tekniikan opetteluun. Näillä tunneilla saat varmasti myös hien pintaan ja kokeneemmatkin kävijät ovat tervetulleita hiomaan omia tekniikoitaan. Kertaus on opintojen äiti.

Lue myös treenaajien ajatuksia kursseista pääset lukemaan täältä

Varaa paikkasi kurssilta gotballstraining@gmail.com


Kurssien luonne

Kahvakuulakurssimme rakentuvat nousujohteisesta ohjelmasta alkaen perusteista ja klasissista kahvakuulaliikkeistä aina viimeisiin kertoihin, jolloin treenailemme erilaisten liikesarjapattereiden muodossa sekä circuit-hengessä pitkin kurssia. Tärkeintä kursseillamme on ihmiskeskeisyys ja rennon tunnelman ylläpitäminen. Kursseille otetaan korkeintaan 18 henkilöä, jotta pystymme antamaan henkilökohtaista ohjausta jokaiselle kurssilaiselle. Got Balls -kursseilla kurssilaiset ja valmentajat saavat yhdessä tavoitella omaa huippukuntoaan hyvässä seurassa! Treenataan tosissaan, mutta ei vakavissaan!

Kurssi 2.0 keskittyy enemmän hikiseen tekemiseen kuin pilkun tarkkaan tekniikan hiomiseen joten se sopii mainiosti myös jo pidempään treenanneille. 

Kurssimme ovat erinomaisia myös sellaisen jo käyneelle, sillä silloin pääset keskittymään uuden oppimisen sijaan todelliseen treenaamiseen ohjatusti ja kahvakuulan painoa kasvattaen.

Meiltä löytyy sinulle sopivan painoiset kahvakuulat, joten tarvitset kurssille vain juomapullon! 

HINTA 59€
Kesto kuusi viikkoa, tunnin treeni kerran viikossa. Meillä käy myös SMARTUM-setelit sekä TYKY-ONLINE. Myös maksun eräpäivä on sovittavissa. Voit osallistua kursseillemme myös kertamaksulla tai sarjakortilla, katso hinnastomme tästä


Lähde mukaan ja ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia:

Kimmo
gotballstraining@gmail.com
 

Tule tutustumaan toimintaamme!

Ilmaisilla kahvakuulailun kokeilutunneilla pääset kokeilemaan tunnin mittaisen läpileikkauksen kahvakuulailun maailmaan helppojen mutta tehokkaiden liikkeiden avulla. Ilmaistunnit järjestetään Jyväskylässä Kuokkalan Graniitissa sekä kesäaikaan Lutakossa.

Seuraavasta ilmaisesta kahvakuulan kokeilutunnista tiedotetaan täällä.


Nähdään pian kahvakuulailun merkeissä!