KAHVAKUULAKURSSIT

Seuraava kahvakuulakurssi 2.0

MA 8.4.-20.5. klo 17.15-18.15 (22.4. pääsiäispäivänä ei treenejä) Kuokkalan Graniitissa

Alkavan vuoden kolmas kahvakuulakurssi päästään starttaamaan maanantaina 8.4. Kuokkalan Graniitissa. Lupaamme sinulle  mahtavia tekniikkavinkkejä sekä hikisiä treenejä  kurssilla!  Lisää kurssien luonteesta pääset lukemaan selaamalla sivua alaspäin.

Kevään ensimmäinen kurssi keskittyy entistä enemmän hikiseen tekemiseen kuin pilkun tarkkaan tekniikan viilaamiseen eli sopii erinomaisesti myös jo pidempään kahvakuulanneille.

Lue myös treenaajien ajatuksia kursseista pääset lukemaan täältä

Varaa paikkasi kurssilta gotballskahvakuulailu@gmail.com


Kurssien luonne

Kahvakuulakurssimme rakentuvat nousujohteisesta ohjelmasta alkaen perusteista ja klasissista kahvakuulaliikkeistä aina viimeisiin kertoihin, jolloin treenailemme erilaisten liikesarjapattereiden muodossa sekä circuit-hengessä pitkin kurssia. Tärkeintä kursseillamme on ihmiskeskeisyys ja rennon tunnelman ylläpitäminen. Kursseille otetaan korkeintaan 18 henkilöä, jotta pystymme antamaan henkilökohtaista ohjausta jokaiselle kurssilaiselle. Got Balls -kursseilla kurssilaiset ja valmentajat saavat yhdessä tavoitella omaa huippukuntoaan hyvässä seurassa! Treenataan tosissaan, mutta ei vakavissaan!

Kurssi 2.0 keskittyy enemmän hikiseen tekemiseen kuin pilkun tarkkaan tekniikan hiomiseen joten se sopii mainiosti myös jo pidempään treenanneille. 

Kurssimme ovat erinomaisia myös sellaisen jo käyneelle, sillä silloin pääset keskittymään uuden oppimisen sijaan todelliseen treenaamiseen ohjatusti ja kahvakuulan painoa kasvattaen.

Meiltä löytyy sinulle sopivan painoiset kahvakuulat, joten tarvitset kurssille vain juomapullon! 

HINTA 59€
Kesto kuusi viikkoa, tunnin treeni kerran viikossa. Meillä käy myös SMARTUM-setelit sekä TYKY-ONLINE. Myös maksun eräpäivä on sovittavissa. Voit osallistua kursseillemme myös kertamaksulla tai sarjakortilla, katso hinnastomme tästä


Lähde mukaan ja ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia:

Annakaisa
gotballskahvakuulailu@gmail.com
 

Tule tutustumaan toimintaamme!

Ilmaisilla kahvakuulailun kokeilutunneilla pääset kokeilemaan tunnin mittaisen läpileikkauksen kahvakuulailun maailmaan helppojen mutta tehokkaiden liikkeiden avulla. Ilmaistunnit järjestetään Jyväskylässä Kuokkalan Graniitissa sekä kesäaikaan Lutakossa.

Seuraava ilmainen kahvakuulan kokeilutunti 1.4. Kurkkaa lisätiedot täältä.


Nähdään pian kahvakuulailun merkeissä!